Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Θεματικό Εργαστήριο για επιχειρήσεις με θέμα: «Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων - Πράσινος Τουρισμός - Αγροτουρισμός» (8/5/15, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου)


Το Επιμελητήριο Ηρακλείου προσκαλεί τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου,  που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού  να δηλώσουν συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -  ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 08 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 πμ. στην Αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, στη Χερσόνησο.
Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να εντάξουν στις δραστηριότητές τους και η εκπαίδευσή τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το Εργαστήρι περιλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική σε κάθε επιχειρηματία, εάν υπάρξει ενδιαφέρον και έχει ως απώτερο στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.
 Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247039, υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ.
Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης», της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου