Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σε Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», 29/5/2015, Πεζά

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου προσκαλεί τους επιχειρηματίες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων  να δηλώσουν συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 15:00 στην Αίθουσα Πολιτισμού (στο Δημαρχείο) του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, στα Πεζά.
Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η εκπαίδευση των επιχειρηματιών, ώστε ν’ αναπτύξουν  πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα,  συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της κοινωνικής δράσης της επιχείρησής τους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί ν’  αποκομίσει η επιχείρηση τους από την οικειοθελή ενσωμάτωση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων στην καθημερινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να επιλέξουν ποιες ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στo ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247039, υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ, rami@ebeh.gr.  
Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης », της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου