Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Θεματικό Εργαστήρι για επιχειρήσεις με θέμα: "ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" (Επιμελητήριο Ηρακλείου, 1/4/2015)Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου προσκαλεί τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου να δηλώσουν συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η εκπαίδευση των επιχειρηματιών, ώστε ν’ αναπτύξουν  πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα,  συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της κοινωνικής δράσης της επιχείρησής τους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί ν’  αποκομίσει η επιχείρηση τους από την οικειοθελή ενσωμάτωση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων στην καθημερινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να επιλέξουν ποιες ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση.
Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr, κα. Λένα Στεφανουδάκη. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης», της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση» (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου