Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση σε θεματικό εργαστήρι με θέμα: «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», 5/8/2015, ΗράκλειοΤο Επιμελητήριο Ηρακλείου προσκαλεί τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου,  να δηλώσουν συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 μμ. στην Αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 09).
Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να εντάξουν στις δραστηριότητές τους και η εκπαίδευσή τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το Εργαστήρι περιλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική σε κάθε επιχειρηματία, εάν υπάρξει ενδιαφέρον και έχει ως απώτερο στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.
 Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247039, υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ.
Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης», της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου