Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη η συμμετοχή στο συνέδριο «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ»!!Θέματα που αφορούν στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων συζητήθηκαν αναλυτικά στη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2014.
Εισηγητές εξειδικευμένοι σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, αλλά και κοινωνικοί επιχειρηματίες ανέπτυξαν ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία παρακολούθησε πολυπληθές κοινό, που είχε άμεση συμμετοχή στο συνέδριο μέσα από το διάλογο. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Υπηρεσίας & Προϊστάμενος Μονάδας Ελέγχου Ειδικής Υπηρεσίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία Αντώνης Βορλόου και ο εκπρόσωπος του Μητρώου Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Κωνσταντίνος Γεώρμας δεν περιορίστηκαν μόνο στις εισηγήσεις τους, αλλά και ήταν παρόντες στο Παράλληλο Εργαστήριο με θέμα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» και έδιναν άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματα που έθεταν οι συμμετέχοντες.
Η έναρξη των εργασιών έγινε το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δίκτυο Αναπτυξιακών Συμπράξεων Κρήτης.
Οι παρουσιάσεις των εισηγητών θ’ αναρτηθούν σήμερα στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://www.topsa.akomm.gr/synedrio/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου