Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, Σητεία, 13/10/2014

Ημερίδα με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στη Σητεία.
Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Δικτύωση», του Προγράμματος: «Στηρίζομε την Εργασία και την Ανάπτυξη», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», οργανώνεται από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας ΑΑΕ ΟΤΑ και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “SITIA BEACH” από ώρα 18:00 έως 21:00 την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, θα ακολουθήσουν στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και ο κ. Νίκος Πετράκης ειδικός σύμβουλος του ΟΑΣ ΑΑΕ ΟΤΑ και ο κ. Γιώργος Ζερβός Διευθυντής του Κ.Ε.Κ. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΗΤΗΣ».
Θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλών πρακτικών υφιστάμενων Κοινωνικών Επιχειρήσεων καθώς και σχέδια και προτάσεις για πληρέστερη στήριξη των υπό σύσταση Κοινωνικών Επιχειρήσεων.
Η ημερίδα γίνεται με την συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δικτύου Αναπτυξιακών Συμπράξεων Κρήτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου